© Kuva: Getty Images

Diivailua vai asiallinen kannanotto? Lewis Hamiltonilta melkoinen temppu: ”Hän on rokkitähti”

Hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton marssi aika-ajojen jälkeisestä lehdistötilaisuudesta tylysti ulos. Hamiltonia sapetti se, miten hänen edellisestä lehdistötilaisuudesta oli kirjoitettu mediassa, eikä hän halunnut antaa kommentteja normaaliin tapaan.

Hamilton leikki torstaisessa lehdistötilaisuudessa kännykällään Snapchat-palvelussa. Hamiltonin tempausta pidettiin epäkunnioittavana, mutta Hamilton puolustautui sanomalla, että hän halusi vain pitää hauskaa, eikä missään nimessä halunnut olla epäkunnioittava toimittajia kohtaan.

– Se oli todella harmitonta ja jos olin jollekin teistä epäkunnioittava, tai koitte sen niin, se ei todellakaan ollut tarkoitukseni. Pidin vain vähän hauskaa. Mutta se, mikä oli vielä epäkunnioittavampaa, oli mitä siitä kirjoitettiin maailmanlaajuisesti.

– Valitettavasti täällä on ihmisiä paikalla, eivätkä he ole syypäitä ja valitettavasti päätökseni vaikuttaa niihin, jotka ovat olleet tukevia. En aio istua täällä enää montaa kertaa tällaisten asioiden takia. Pahoitteluni, ja toivottavasti nautitte loppuviikonlopusta, Hamilton perusteli MTV Sportin mukaan.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff sanoi perjantain harjoitusten jälkeen MTV Sportille, että hän ymmärtää Hamiltonin kannan asiaan, mutta myös toimittajien syytökset epäkunnioituksesta.

– Hän on F1-maailman rokkitähti, Hamilton selitti MTV Sportin lähetyksessä.

Diivailua vai asiallinen kannanotto? Sen saa jokainen itse päättää.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!