Mercedes-kuljettaja Lewis Hamiltonilla tuntui olevan tylsää torstaisessa lehdistötilaisuudessa Japanissa. Hallitseva mestari yritti saada Kimi Räikköstäkin mukaan sosiaalisen median leikkeihinsä, mutta ”Jäämiestä” ei kiinnostanut.

Hamilton kuvasi Snapchat-somepalvelussa videota itsestään, johon voi valita erilaisia filttereitä muttamaan omia kasvojaan. Hamiltonin kasvot muuttuivat filttereiden myötä pupun kasvoiksi. Hamilton kuvasi samalla myös Räikköstä, mutta suomalainen ei kääntynyt kameraan päin.

Toisella videolla Hamilton sai näytettyä Räikköselle ilmeisesti juuri Snapchat-filttereitään, johon Räikkönen vastasi pienehköllä hymyllä. Jälleen kerran voidaan todeta, ettei Räikköstä kiinnosta muu kuin ajaminen.

Alla olevalla videolla Hamilton kuvaa itseään, Räikköstä ja Carlos Sainzia. Räikköstä ei kuitenkaan kiinnosta. Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen täältä.

Lopulta Hamilton sai kuin saikin Räikkösen huomion, mutta suomalainen vastasi Hamiltonin vitsailuihin pienellä hymyllä. Jos et näe alla olevaa videota, katso täältä.