© Kuva: Getty Images

Max Verstappenin etulyöntiasema riistettiin

Kahta tallia F1-sarjassa vauhdittava Renault aikoo lyödä uusimman voimanlähteensä kaikkiin autoihin Singaporen GP:n loppuviikonlopun ajaksi, paljastaa Autosport.

Vielä eilen vapaissa harjoituksissa uusinta kehitysversiota käytti vain Red Bullin Max Verstappen, joka olikin avausharjoitusten nopein. Tulevissa ajosessioissa uusittu voimanlähde nähdään siis myös tallikaveri Daniel Ricciardolla sekä Renault’n tehdaskuljettajilla Kevin Magnussenilla ja Jolyon Palmerilla.

Autosportin tietojen mukaan Renault kehitti voimanlähdettään kolmen ”poletin” verran. Muutoksia tehtiin moottorin sytytysjärjestelmään, sillä yhteistyökumppani Total esitteli samanaikaisesti uuden parannellun polttoaineensa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!