© Kuva: Getty Images

Renaultin tallipäällikkö vihjaa: ”Saatamme jatkaa nykykuljettajillamme 2017”

Huhuissa Renaultille on ensi kaudeksi viety jo ainakin Sergio Pereztä, Valtteri Bottasta ja Esteban Oconia. Tallipäällikkö Cyril Abiteboul kertoo kuitenkin, ettei nykyisten kuljettajien Jolyon Palmerin ja Kevin Magnussenin jatko ole mitenkään mahdotonta.

Magnussen toi Renaultin ainoat pisteet sijoittumalla Venäjän GP:ssä seitsemänneksi, Palmerin pistetili on yhä avaamatta.

– Toivottavasti ihmiset ymmärtävät, että on aivan mahdollista jatkaa Palmerin ja Magnussenin kanssa. Katsotaan kuinka loppukausi menee, mutta he molemmat ovat tehneet erinomaista työtä, Abiteboul sanoo Motorsport.comille.

– Ei valmiiden huippukuljettajien hankkiminen ole välttämätöntä modernissa F1:ssä. Ei Sebastian Vettelkään ollut mestari, eikä ollut Red Bull, kun he hänet hankkivat. He kasvoivat yhdessä voittajiksi.

– Kyllä mekin haluaisimme löytää oman ”vettelimme”, kasvaa yhdessä ja saavuttaa mestaruuden yhdessä, Abiteboul kertoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!