© Kuva: Getty Images

Renault-kuski kaikkea muuta kuin turhautunut: ”On parempi olla täällä”

Vaikka F1:ssä tietyissä talleissa joutuu ajamaan jatkuvasti häntäpäässä, ei se välttämättä tunnu täydellisen turhauttavalta.

– En tunne sitä niin. Tunnen todella paljon kaikkea muuta kuin sitä. Toki tämä kausi on ollut epäonninen, mutta tiesimme, että tämä tulisi olemaan vaikea vuosi. Odotin sitä, missä olemme ja olen silti erittäin tyytyväinen, Renaultin Jolyon Palmer vakuuttelee ESPN:n mukaan.

Renaultin lähtötilanne oli haastava, kun se käytännössä kasattiin Lotuksen pohjille. Lotus taas oli valahtanut häntäpäähän ja näin Renault sai lähteä melkoiselta takamatkalta liikkeelle.

– Olen kuitenkin siinä mielessä onnekas, että Renault on tehdastalli. Heillä on paljon kapasiteettia käytössä ja he tulevat olemaan mestareita tulevaisuudessa. Joten on parempi olla täällä kuin ehkä jossain muussa tallissa, jossa menee tällä hetkellä hieman paremmin.

Palmerin tallipaikka Renaultilla on ehtinyt olla kysymysmerkkien ympärillä, varsinkin vaikea alkukauden jälkeen. Hänen tilalleen oltiin viemässä Esteban Oconi, joka kuitenkin korvaa Rio Haryanton Manorilla loppukaudella.

– Ei tässä ole mitään tapahtunut. Olen tottunut huhuihin ja ei tämäkään ollut mikään shokki. Olen tietänyt tilanteen koko ajan ja olen yrittänyt tehdä parhaani, sanoi sitten joku mitä tahansa. Minun on tehtävä hommani autossa, Palmer miettii.

Englantilaiskuskin pistesarake näyttää vielä tässä vaiheessa nollaa. Sen sijaan hänen tallikaverillaan Kevin Magnussenilla pisteitä on tässä vaiheessa kuusi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!