© Kuva: Getty Images

Red Bull -tallilta pohjanoteeraus Bakussa: ”Äärimmäinen pettymys”

Red Bull -tallin esitys Bakun kisaviikonloppuna oli suuri pettymys. Toisesta ruudusta kisaan lähtenyt Daniel Ricciardo oli vasta seitsemäs ja tallikaveri Max Verstappen ajoi heti perään kahdeksanneksi.

Tallipäällikkö Christian Horner ei peitellyt pettymystään.

– Tulos oli äärimmäinen pettymys, kun lähdimme kisaan kuitenkin ensimmäisestä lähtöruudukon rivistä, Horner kertoi Motorsportin mukaan.

Red Bull joutui tekemään kovasti töitä renkaiden kanssa. Kahden pysähdyksen taktiikka ei toiminut toivotulla tavalla, mutta se oli Ricciardon mukaan ainoa vaihtoehto.

– En usko, että meillä oli väärä taktiikka. Yhden pysähdyksen taktiikka olisi ollut ideaali, mutta jouduimme sopeutumaan siihen, että olimme pakotettuja tekemään kaksi pysähdystä, Ricciardo kertoi.

Red Bull haastoi hyvin Ferraria ja Mercedestä Barcelonassa ja Monacossa, mutta Bakun GP palautti viimeistään marssijärjestyksen takaisin raiteilleen. Mercedes ja Ferrari ovat vielä selkeästi parhaat tallit ja Red Bullin ensisijainen kilpakumppani on Williams.

– Turhauttava kilpailu, mutta saimme kuitenkin molemmat autot maaliin ja kasvatimme eroa valmistajien pisteissä Williamsiin, Horner sanoi.

Katso kuljettajien ja valmistajien pistetilanne täältä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.