Red Bullin Daniel Ricciardon Brasilian GP:ssä käyttämää uusittua voimanlähdettä ei oltu päivitetty aivan loppuun saakka, uutisoi brittimedia Autosport.

Tallin voimanlähdekumppani Renault oli anonut kansainväliseltä autoliitolta FIA:lta lupaa päivittää voimanlähdettä kaikkiaan 11 ”kehityspoletin” verran. Brasiliassa käytössä ollut uusi voimanlähde oli kuitenkin päivittynyt vain seitsemällä poletilla.

Merkki on tehnyt kehitystyötä erityisesti polttomoottorinsa suhteen. Jäljelle jääneet neljä polettia on tarkoitus käyttää turboahtimeen, mutta Renault ei ehtinyt päivittää tätä moottorin osaa vielä Brasiliaan.

Autosportin tietojen mukaan Renault ja Red Bull pähkäilevätkin nyt, aikovatko he tuoda loppuun asti parannetun kehitysversion kauden päätöskisaan Abu Dhabiin. Tämä tarkottaisi tallin autoille lähtöruuturangaistuksia kisaan, mutta mahdollistaisi elintärkeän datan keräämisen kenttäolosuhteissa.

Brasiliassa uusitulla voimanlähteellä ajanut Ricciardo ei hyppinyt riemusta uudenkaan kehitysversion vuoksi.

– Se ei antanut meille juuri paljoakaan mitään uutta, joten kehotan Renault’n väkeä palaamaan takaisin suunnittelupöydän ääreen, Ricciardo totesi GP-viikonlopun aikana.