Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner solmi hiljattain jatkosopimuksen takavuosien menestystallin kanssa, mikä hiljensi ainakin osittain huhut Red Bullin lähtemisestä sarjasta.

Paljon keskusteluja on käyty myös Red Bullin ja tallin moottorintoimittaja Renault’n viilentyneistä väleistä.

– Haluamme palata takaisin huipulle päättäväisesti. Se sattuu, kun ei ole kilpailukykyinen, ja valitettavasti on olemassa tiettyjä elementtejä, joihin me emme voi vaikuttaa. Mutta niissä missä voimme, teemme työtä täysillä parantaaksemme suorituskykyämme, Horner toteaa sarjan virallisilla verkkosivuilla.

Ranskalaismerkin on huhuttu haluavan ostaa itselleen oman F1-tallin. Se saattaisi tarkoittaa menestyksekkään kaksikon yhteistyön päättymistä. Lotus-tallia pidetään merkin potentiaalisena kohteena. Talli oli 2002-2010 Renault’n tehdastalli.

– Nuo ovat päätöksiä, mitä heidän täytyy vain tehdä. Olisi ironista, jos he ostaisivat nyt tallin, jonka he myivät aiemmin pois. Mutta mitä meidän tilanteeseemme tulee, meillä on välillämme sopimus, joka takaa hyvän aseman tallillemme, Horner vakuuttaa.

Red Bullin huhutaan myös lähestyneen Ferraria.

– Ah, olisi liioiteltua sanoa Red Bullin ”flirtanneen” Ferraria. Red Bull-yhtymällä on toki aiempia suhteita italialaisiin, toimittihan Ferrari vuosikausia moottorit Toro Rossolle. Sergio Marchionne (Ferrarin pääjohtaja) teki avokätisen tarjouksen ilman mitään tarkempia yksityiskohtia Itävallan GP:n aikana, mutta tällä hetkellä me haluamme keskittyä nykyiseen tilanteeseemme.