Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner toteaa Ferrarin täksi kaudeksi tekemän nousun takaisin huipulle toimivan tallilleen esimerkkinä.

Red Bullin autoilla on kahmittu viime vuosina kahmalokaupalla menestystä, mutta tällä kaudella autolla on ylletty korkeimmillaan kilpailussa vasta kuudenneksi. Samaan aikaan Ferrari on palannut takaisin voittajaksi katastrofaalisen viime kauden jälkeen.

– Kuten Ferrari on osoittanut, asiat voivat muuttua hyvinkin nopeasti eduksesi, jos hommat vain tehdään selkeästi ja oikealla tavoin, Horner toteaa Autosportille.

Red Bullin moottoritoimittajaa Renault’a on parjattu, mutta Horner vakuuttaa molempien osapuolten tekevän kovasti töitä tilanteen korjaamiseksi.

– Faktoja tarkisteltaessa emme ole kovin hyvissä asemissa. Mutta Renault’lla on pitkät ja menestyksekkäät perinteet, ja heillä on laadukkaita työntekijöitä, Horner luottaa.

– Tällä hetkellä homma ei toimi, mutta paiskimme töitä niska limassa. Teemme kaikkemme myös auttaaksemme Renault’a myös tallimme puolelta.