Renault-kuljettaja Jolyon Palmer haluaa rakentaa itseluottamustaan Kanadaan onnistuneesta Monacon GP-viikonlopusta. Palmer lähti matkaan ruudusta 16, ja ajoi lopulta ruutulipulle sijalla 11. Suoritus oli Palmerin kauden paras, vaikka talli kärsikin luotettavuusongelmista viikonlopun aikana.

Palmer lähtee hakemaan Kanadasta kauden ensimmäisiä pisteitään. Tähän asti hän on päässyt ajamissaan 27 kilpailussa vain kerran pisteille.

– Ajoin siellä (Kanada) ensimmäistä kertaa viime vuonna. Se on katurata, mutta hyvin erilainen kuin esimerkiksi Monaco. Ohitusmahdollisuuksia on paljon enemmän, Palmer sanoo.

– Sää on kysymysmerkki. Siellä on satanut viime vuosina paljon, mutta minä ainakin nautin siitä viime vuonna. Kilpailuni ei päättynyt niin hyvin asioiden takia joihin en voinut itse vaikuttaa.

– Meidän pitäisi olla tänä vuonna selvästi kilpailukykyisempiä. Teemme kaikkemme saadaksemme parhaan irti autosta. Kanadan rata on hauska ajaa. Tarvitset hyvät ulostulot mutkista pitkille suorille, ja sitten on tietysti se Mestareiden muuri.

– Voit siinä mutkassa joko voittaa tai hävitä aikaa. Tai sitten voit tietysti rysäyttää seinään. Monaco oli hyvää harjoitusta, ja uskon voivani rakentaa itseluottamustani sen varaan. Uudet leveämmät autot ja renkaat tuovat haasteensa myös Kanadaan. Siellä mennään sitten aivan seinän vierestä, Palmer lupaa.