Renaultin Jolyon Palmer odottaa innolla uuden kauden alkua. Hän uskoo olevansa nyt paljon valmiimpi kuljettaja kuin 2016, mikä oli britin debyyttivuosi.

– Opin todella paljon viime kaudesta. Vuosi sitten tähän aikaan en ollut ajanut yhtään GP:tä. En tiennyt yhtään, mitä odottaa, kaikki oli täysin uutta, Palmer sanoo F1i.comilla.

– Nyt minulla on 20 GP-kilpailua vyölläni, mikä tarkoittaa jo merkittävää kokemusta. Tunnen tiimin nyt hyvin, joten pääsen aloittamaan kauden todella paljon paremmasta tilanteesta.

– Nyt tiedän, mitä edessä on ja tiedän myös pystyväni tekemään kovaa tulosta. Olen joka suhteessa parempi kuljettaja nyt, Palmer uskoo.

Palmer odottaa erityisesti uusia nopeampia autoja.

– Tämä on ihan superjännittävää. Kukaan ei oikein tiedä, mitä on edessä uusien autojen ja sääntöjen kanssa, joten varmasti jokaisella kuljettajalla on samoja fiiliksiä. Mutta meille tämän tekee vielä jännittävämmäksi se, että meillä on nyt auto, jonka olemme rakentaneet alusta asti itse.

– Uusi auto on tosi erilainen kuin viime vuoden auto. En malta odottaa ajamista sillä, ja odotan kovasti myös, miten fanit tulevat uusiin autoihin reagoimaan, Palmer sanoo.