McLaren saa Espanjan GP:hen viikon kuluttua uuden lattian, siivekkeet ja muitakin uusia osia, mutta tallipäällikkö Eric Boullier suhtautuu päivityksiin ihmeen varovasti.

– En todellakaan tiedä, miten ne tulevat Espanjassa toimimaan. En halua luoda liian optimistisia odotuksia, Boullier sanoo Motorsport.comille.

– Kaikki tietävät ongelmamme. Tarvitsemme lisää suoranopeutta ja taloudellisuutta, jouduimme Sotshissakin säästämään paljon polttoainetta. Kun Fernando Alonso ajoi pari kierrosta säästelemättä, hän oli heti sekunnin nopeampi.

Circuit de Catalunya ei sovi McLarenille parhaalla mahdollisella tavalla, mutta Monaco kaksi viikkoa myöhemmin on kokonaan toinen juttu.

– Monaco sopii meille erittäin hyvin, tosin siellä kilpailuista muodostuu hyvin usein kovin yllätyksellisiä, Boullier muistuttaa.

Joka tapauksessa McLarenin vauhti on parantunut. Sotshissa Alonso oli kuudes ja Jenson Button kymmenes.

– Kyllä se osoittaa, että pakettimme on koko ajan parantumassa, ja sieltä se vauhti alkaa hiljakseen löytyä. Tuomme joka kilpailuun jotakin uutta. Me ja Honda teemme koko ajan paljon töitä, joten on hienoa nähdä, että olemme lähestyneet ainakin hieman kärkeä.