Alfa Romeo aikoo pitää tutun kuljettajakaksikon tallissaan myös kaudella 2024.

Valtteri Bottaksen sopimus turvaa miehen tulevaisuuden Sauber-organisaatiossa aina kauden 2025 loppuun saakka, mutta miehen tallitoverista on ollut pientä epäselvyyttä. Talli on kuitenkin Crash.netin mukaan solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Zhou Guanyun kanssa.

Kiinalaiskuski debytoi F1-sarjassa viime kaudella tallin riveissä. Hyvän tulokaskauden jälkeen Zhou on nostanut tasoaan vielä entisestään, haastaen kokenutta suomalaista useana viikonloppuna.

Alfan on määrä julkistaa Zhoun jatkosopimus tulevina viikkoina.

Audiksi muutaman vuoden päästä muuttuva Sauber on kuitenkin AutoAction-julkaisun mukaan sopinut kuljettajakuvioita jo pidemmällekkin. Koko kauden otsikoissa jatkonsa suhteen ollut Carlos Sainz on raportin mukaan solminut alustavan sopimuksen tallin kanssa ajopaikasta.

Sainzin sopimus päättyy ensi kauteen, samoin kuin tallitoveri Charles Leclercinkin. Espanjalainen etsii raporttien mukaan Ferrarilta identtistä sopimusta monacolaisen aisaparinsa kanssa, mutta italialaistalli ei ole suostumassa tähän.

Näin ollen Sainz on tutkinut muita mahdollisuuksiaan. Neuvotteluita Sauberin sekä Audin kanssa käytiin kesällä ja nyt sopimus olisi solmittu kaudesta 2025 lähtien.