F1-uransa parhaimman sijoituksen Itävallassa napannut Mick Schumacher paljasti olleensa napit vastakkain tallipäällikkö Günther Steinerin kanssa. Italialaispomo tunnetaan temperamentistaan sekä suorapuheisuudestaan, eivätkä kuljettajat aina ole samalla aaltopituudella Steinerin kommenttien kanssa.

Schumacherin alkukausi oli vaikea. Saksalainen jäi erityisesti kauden ensimmäisissä osakilpailuissa pahasti jälkeen tallikaveri Kevin Magnussenista. Pisteitä heitettiin menemään ajovirheiden takia, mikä Schumacherin mukaan aiheutti jännitettä hänen sekä Steinerin välille.

23-vuotias pitää tätä kuitenkin normaalina.

– Kyllä, välillämme oli pientä jännitettä, mutta se on normaalia. Me haluamme kaikki napata pisteitä ja niin ei tapahtunut kauden alussa, Schumacher kommentoi Channel 4 -kanavalle.

– Jeddan kaltaisissa tapauksissa auto meni minun käsissäni palasiksi, ja korjauskulut olivat korkealla. Ymmärrän sen tuoman turhautumisen.

– Minusta tällaiset tilanteet eivät kuitenkaan luo rakoja talliin, päinvastoin. Se motivoi meitä paikkaamaan virheemme.

Schumacherilla ei ole sopimusta F1-sarjaan tulevalle kaudelle. Ajopestinsä lisäksi toisen polven F1-kuski on myös Ferrarin testi -sekä varakuljettaja tällä kaudella.