Suomalaiskuljettaja Kimi Räikkönen aloitti F1-kauden numero 19 tänä vuonna. 41-vuotias solmi yksivuotisen sopimuksen Alfa Romeon kanssa viime kaudella.

”Jäämiehen” jatko moottoriurheilun kuninkuusluokassa on kuitenkin vielä kysymysmerkki. Alfa Romeo ei ole saanut mitään vihiä suomalaisen suunnitelmista. Samalla talli yrittää keskittyä auttamaan Räikkösen suorituksia eritoten aika-ajoissa.

– Minä en tiedä Kimin suunnitelmista, joten en voi puhua hänen puolestaan, Alfan kisainsinööri Xevi Pujolar kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan Räikkösen jatkosta ensi kaudella.

– Tällä hetkellä hänellä ei kuitenkaan ole ongelmia motivaation kanssa. Hän ajoi meille loistavan kisan viime viikonloppuna.

Talli on tiedostanut Räikkösen vaikeudet aika-ajoissa alkukaudella. Pujolarin mukaan talli aikoo auttaa 41-vuotiasta näissä ongelmissa.

– Aiomme muuttaa pari asiaa, jotta hän menestyisi paremmin aika-ajoissa. Tavoitteemme on olla Williamsin yläpuolella aika-ajossa. Kun molemmat autot pääsevät toiseen osioon, niin se helpottaa paljon.

Räikkönen on osoittanut kokemuksensa kuitenkin kilpailuissa tällä kaudella. Saldona suomalaiselle on tarttunut mukaan yksi.