Red Bullin Max Verstappen täräytti paalupaikalle Steiermarkin GP:n aika-ajoissa.

Ajat, jolloin Red Bull on ajoittain Mercedestä nopeampi vaikuttaisi ainakin tällä hetkellä olevan ohi. Hollantilainen ei kuitenkaan tunne ajavansa ylivoimaisesti ruudukon nopeinta autoa.

– Ei tämä todellakaan ole sattumaa enää, sanoi Verstappen The Telegraphille.

– Asetelmat heittelee suuntaan tai toiseen aina välillä, mutta tähän asti olemme tehneet melko hyvää työtä lauantaisin, totesi hollantilainen aika-ajovauhdistaan.

Ilman edellisten aika-ajojen punaisia lippuja Verstappen uskoo hänellä olevan vyöllään enemmän paalupaikkoja. Kisapäivinä pahin kilpailija Mercedes on kuitenkin ollut normaalisti vahvempi kuin lauantaisin aika-ajoissa.

Ranskan GP:ssä Mercedes saattoi olla jopa Red Bullia nopeampi kilpailussa, mutta Red Bullin parempi taktiikka toi energiajuomatallille voiton. Verstappen ei niele Lewis Hamiltonin laukomia kommentteja siitä, että Mercedes olisi Red Bull Ringillä kisavauhdissa nopeampi auto.

– Lewis sanoi, että olisimme olleet perjantaina heitä nopeampia kisavauhdissa? Se ei ole totta. Hän vain yrittää esittää altavastaajaa, mutta kuten näette, se on erittäin tiukkaa, sanoi hollantilainen.

– Se on ollut koko kauden näin. Sunnuntaisin heillä on lauantaita paremmin paketti kasassa, sillä he ovat erittäin hyviä renkaiden kanssa, analysoi MM-sarjan kärkimies.

Max Verstappen lähtee huomiseen kisaan paalulta ja Lewis Hamilton hänen viereltään kakkosruudusta Valtteri Bottaksen saaman lähtöruuturangaistuksen myötä.