Carlos Sainz sai pitkään odotetun ensikosketuksensa Ferrarin ohjaimiin viime kuussa, päästessään ajamaan Ferrarin vuoden 2018 kilpuria Fioranon testiradalla Italiassa.

Espanjalaisen testit sujuivat raporttien mukaan erinomaisesti. Valtavasti menestystä F1:n historiassa niittäneen italialaistallin edustaminen tuo mukanaan suuria odotuksia, mutta hankalan kauden 2020 jälkeen, Sainz kertoo olevansa kärsivällinen henkilökohtaisten tavoitteidensa suhteen.

– Näen jo tässä vaiheessa positiivisia asioita Ferrarilla, joiden lisäksi olemme saamassa uuden moottorin, jonka pitäisi auttaa tilannetta myös hiukan, mies kertoo Crash.netille.

– Luulen kuitenkin, että 2021 tulee olemaan vaikea kausi kaikille. Kaikki tietävät, että Mercedeksen ylivoima jatkuu. Ilman valtavia sääntömuutoksia, se todennäköisesti jatkuu vuonna 2021.

26-vuotias espanjalainen kertoo kuitenkin luottavansa Ferrarin pitkän kaavan suunnitelmiin.

– Minun mielestäni Ferrarin, ja oikeastaan kaikkien paitsi Mercedeksen, tulisi keskittyä kauteen 2022. Meidän pitäisi yrittää vain muuttaa kilpailukykyämme.

– Olen varma, että Ferrari tietää sen ja yrittää onnistua siinä ja, että 2021 tulee olemaan siirtymävuosi, Sainz päättää.