Mercedes ilmoitti perjantai-iltapäivänä saaneensa toisen positiivisen testituloksen koronavirukseen liittyen. Torstaina talli julkisti, että yhdellä työntekijällä oli todettu tartunta, mutta asia olisi kuitenkin hoidettu nopeasti protokollan mukaan.

Saksalaistalli päätti kuitenkin testata henkilökuntansa uudestaan perjantaina, mikä johti uuden tartunnan havaitsemiseen. Tämä on johtanut neljän työntekijän asettamista karanteeniin lisätartuntojen välttämiseksi. Kyseiset henkilöt ovat poistettu Nürburgringin kuplasta, eivätkä he osallistu tallin toimintaan tulevana viikonloppuna. Yksi testituloksista tuli takaisin myös epävarmana.

Talli on lennättänyt kuusi varatyöntekijää radalle paikkaamaan joukosta pudonneita työmiehiä.

Lewis Hamiltonin mukaan tallin tulee tehdä kovasti töitä, jotta henkilökunnan vaihtuvuus ei sekoita tallin työskentelyä liikaa.

– Tietysti on suuri sääli, että näin on päässyt käymään, britti kommentoi Motorsport.comille.

– Meillä oli yhden viikon tauko ja jokainen tallistamme työskentelee niska limassa, jotta onnistuisimme ajamaan joka kilpailussa, joten tilanne on hieman huolestuttava.

– En osaa sanoa miten tämä vaikuttaa viikonloppuumme, meillä on paljon taitavia työntekijöitä mukana toiminnassamme, emme tukeudu vain yksilöihin. Haluamme tehdä hänet ylpeäksi työllämme tulevana viikonloppuna, se tulee vaatimaan paljon töitä ja meidän pitää varmistaa, että pystymme jatkamaan viikonloppua ilman häiriöitä.

Hamilton antoi lausuntonsa torstai-iltana ilman tietoa lisätartunnoista.