McLaren-kuljettaja Lando Norrisin mukaan brittitalli voi sijoittua Ferraria korkeammalle tämän kauden MM-taulukossa. Mclaren on tällä hetkellä valmistajien pistetaulukon kolmas, Ferrarin majaillessa vasta viidentenä.

– Meillä on mahdollisuus voittaa Ferrari. Uskon, että pystymme taistelemaan heidän kanssaan koko kauden läpi, Norris kertoi Grand Prix 247 –sivuston mukaan.

– Se merkitsisi tallille paljon ottaa seuraava askel ja peitota talli, joka on ollut sarjan huipulla monta vuotta. Se osoittaisi, kuinka paljon olemme kehittyneet, ja motivoisi meitä jatkamaan ja tekemään sen uudestaan.

McLaren on yksi F1-sarjan menestyksekkäimmistä talleista kautta aikojen. Brittivalmistaja ei ole kuitenkaan napannut voittoa kuninkuusluokassa sitten vuoden 2012.

– Päivityksemme on vielä tulossa. Ferrari näyttää olevan vaikeassa tilanteessa kehityksensä kanssa tällä hetkellä, Norris jatkaa.

– He toivat isoja päivityksiä Budapestiin, mikä oli rohkaisevaa meille. Heidän vauhtinsa ei ole lähelläkään sitä mitä odotimme.

Kuva: Getty Images

McLarenin tallipäällikkö Andreas Seidlin mukaan talli testaa uusia päivityksiä Silverstonessa.

– Alkukausi on osoittanut samoja vahvuuksi sekä heikkouksia autossa, kuin Barcelonan testeissä. Tämä auttaa meitä jatkamaan auton kehitystä jo ennakoidulla tavalla, Seidl kertoo Thejudge13-sivuston mukaan.

– Testaamme Britannian GP:ssä uusia osia. Meillä on uniikki haaste tasapainottaa kehitystä seuraavien kahden vuoden ajan, sillä vaihdamme ensi kaudella moottorivalmistajaa.

– Olemme tehneet loistavaa työtä intensiivisestä alkukaudesta huolimatta, ja pyrimme jatkamaan auton kehittämistä seuraavissa osakilpailuissa, Seidl vakuuttaa.