Haasin F1-tallin ranskalaiskuljettaja Romain Grosjean vakuutti nauttivansa vielä kilvanajosta ja toivovansa vielä uransa jatkuvan eläköitymishuhuista huolimatta.

Viime kausi meni Grosjeanin ja talliparinsa Kevin Magnussenin osalta rankasti pieleen.

Haas jäi valmistajien MM-kamppailussa vasta toiseksi viimeiselle sijalle. Kuskikaksikon keskinäiset riidat ja yhteenotot olivat koetelleet tallipomo Günther Steinerin kärsivällisyyttä toden teolla.

Formulavuoden päätyttyä ilmoilla pyöri huhuja, joiden mukaan sekä Grosjean että Magnussen olisivat saaneet pakata laukkunsa ennen seuraavaa kautta.

[readmore from=”grosjean romain”]

Lopulta kumpikin kuskeista sai kuitenkin pitää työnsä Haasilla. Vaikka Grosjeanilla riittääkin yhä paloa urheilu-urallaan, ehti mies jo varautua ennenaikaisen eläköitymisen vaihtoehtoon.

– Kyllä, olen jo miettinyt sitä. Minulla on paljon suunnitelmia ajalle Formula 1:n jälkeen, ranskalainen vahvisti F1only.fr-sivustolle.

– 33 vuotta on silti yhä nuori. Voimme nähdä Kimi Räikkösen ajavan yhä todella hyvin ja hän on jo 40 vuotta, Grosjean perusteli tilannettaan.

– Minun tapauksessani haluni on pysyä Formula 1:ssä. Haluan löytää kilpailukykyisen auton, jolla voisin pitää hauskaa kärjessä. Jos tilanne on tuo, haluan pysyä formuloissa sillä pidän matkustamisesta sekä haasteista ja se on intohimoni, Haas-pilotti vakuutti.