Alfa Romeon suomalaiskuskin Kimi Räikkösen mukaan hänen kilpailunsa Meksikossa lähti väärille raiteille jo lähdössä, jossa kilpurinsa pohjalevy vaurioitui yhteenotossa kahden kilpakumppanin kanssa.

Meksikon viikonloppu ei tarjonnut Alfa Romeolle paljoa kotiin vietäväksi. Räikkönen ei ollut nopeimmillaan harjoituksissa eikä sen koommin aika-ajoissakaan.

Itse sunnuntain kilpailussa oli otettavissa vielä kourallinen MM-pisteitä. Kaikki meni kuitenkin mönkään jo aivan kisan alkumetreillä.

– Valitettavasti suurin osa päivästämme päätettiin jo lähdössä. Jouduin ahdistetuksi kahden auton väliin ja iso palanen autoni pohjasta tuhoutui. Jäähdytysjärjestelmä vaurioitui myös, Räikkönen kertasi The Checkered Flagin haastattelussa.

– Myöhemmin kisassa lämmöt nousivat todella korkealle ja auto oli pysäytettävä, suomalainen taustoitti.

– On sääli joutua keskeyttämään kisassa, sillä olimme yleisesti ottaen olleet hieman tyytyväisempiä asioiden kehityksestä viikonloppuna. Se on valitettavaa, mutta tällaista kilvanajo on välillä. Yhdessä vaiheessa vauhtimme ei ollut turhan huonoa, joten toivotaan voivamme jatkaa kehitystä ensi viikolla, Räikkönen sanoi.