Ferrarit olivat parhaassa vauhdissa ensimmäisen harjoituksen tapaan myös Belgian GP:n perjantain toisissa harjoituksissa. Monacolaisnuorukainen Charles Leclerc oli koko porukan nopein, kun kokenut Sebastian Vettel piti toiseksi nopeinta vauhtia.

Torstaina uuden Mercedes-sopimuksen saanut Valtteri Bottas oli tallikaveriaan Lewis Hamiltonia nopeampia. Mercedes-kaksikko sijoittui sijoille kolme ja neljä.

Red Bullin Max Verstappen valitteli moottoritehojen katoamista useampaan kertaan harjoituksen aikana. Hollantilainen olikin vasta kuudenneksi nopein häviten muun muassa myös Racing Pointin Sergio Perezille.

Perezin osalta harjoitus päättyi ikävästi pari minuuttia ennen koko session loppua. Racing Pointiin asennettu Mercedeksen uusi moottori leimahti liekkeihin radan kakkossektorilla päättäen meksikolaisen matkan.

Päivitetty moottoriversio on käytössä kaikissa Mercedeksen voimnalähdettä käyttävissä autoissa tänä viikonloppuna.

Formula 1

@F1
VIRTUAL SAFETY CAR

There's another hot Racing Point out there

This time it's Sergio Perez and this time we can spot the flames 😮 🔥

#F1 #BelgianGP 🇧🇪

Jalkavaivasta kärsinyt Kimi Räikkönen oli myös hyvässä vauhdissa. Jarrujalastaan lihaksen kesäloman aikana venäyttänyt suomalainen oli Alfa Romeolla seitsemänneksi nopein. Räikkönen oli yli puoli sekuntia nopeampi kuin tallikaverinsa Antonio Giovinazzi.