Tässä ovat kuljettajien rengasvalinnat Saksan GP:hen

© Kuva: Getty Images

Formula 1:n rengastoimittaja Pirelli julkaisi kuljettajien ja tallien rengasvalinnat reilun viikon päästä alkavaan Saksan GP:hen.

Kärkikuljettajien osalta merkittäviä eroja ei ole. Ferrari-kaksikolla on yksi pehmeä setti enemmän kuin Mercedeksen tai Red Bullin kuljettajilla. Charles Leclercillä on vain kaksi settiä keksikovaa seosta mukanaan, kun Red Bull -kuskeilla ja Lewis Hamiltonilla on peräti neljä settiä keskikovia renkaita.

Aggressiivisimmilla valinnoilla lähtevät Renaultit ja Toro Rossot, joilla on peräti kymmenen settiä pehmeitä renkaita. Nico Hülkenbergillä ja Daniil Kvjatilla on näin ollen vain yksi setti keskikovaa seosta.

Alfa Romeon Kimi Räikkösen valinnat ovat samanlaiset kuin suurimmalla osalla kuljettajista. Räikkösellä on yksi kova, kolme keskikovaa ja yhdeksän pehmeää settiä Hockenheimringille.