Formula 1:n tanskalaiskuski Kevin Magnussen sanoo olevansa harmissaan kylmistä väleistään Renault-kuski Nico Hülkenbergiin.

Kaksikko on ollut äärimmäisen viileissä väleissä Unkarin GP:n 2017 jälkeen. Magnussen pakotti tuolloin kisassa Hülkenbergin radan sivuun aggressiivisella peittoliikkeellä, kun saksalainen yritti ohitusta. Magnussen sai tilanteesta viiden sekunnin aikasakon.

Kilpailun jälkeen Hülkenberg keskeytti Magnussenin haastattelun haukkumalla tätä koko sarjan epäurheilijamaisimmaksi kuljettajaksi.

– Ime munaa, hani, Magnussen vastasi tuolloin tylysti saksalaiselle.

Hülkenberg ei ole tapauksen jälkeen suostunut enää puhumaan Magnussenille.

– Nico otti sen henkilökohtaisesti. Hän ei vieläkään puhu minulle. Luulen hänen kantavan siitä kaunaa, Magnussen sanoi Beyond the Grid -podcastissa.

– Hän keskeytti haastatteluni, mikä on todella epäkunnioittavaa. En ajatellut oikein, mitä sanoin, vaan halusin hänet vain pois siitä. Hän kerjäsi mielestäni sitä.

Sanat kaivelevat vieläkin Magnussenia, eikä Haas-kuski haluaisi jatkaa mykkäkoulua. Radalla hän sanoo kunnioittavansa F1:n kokeneeseen kaartiin kuuluvaa Hülkenbergiä paljon.

– Kunnioitan häntä valtavasti kuljettajana. Monet fanit ajattelevat, että minun ja Nicon välillä olisi jokin ongelma, mutta ei se niin ole. Hän on niitä kuljettajia, joita oikeasti kunnioitan. Se oli vain nopea hetki, kun hän keskeytti haastatteluni. Sanoin sen, mutta en tarkoittanut sillä sen enempää.