F1-mestarilta kova ennustus Lewis Hamiltonista: ”Ura voisi olla siinä”

© Kuva: Getty Images

Formula 1:n vuoden 2009 maailmanmestari Jenson Button ei pidä fiksuna ratkaisuna, jos hänen maanmiehensä Lewis Hamilton päättäisi siirtyä Ferrarille.

Hamilton on puhunut aiemmin avoimesti Ferrarilla ajamisen olevan hänen unelmissaan. Viisinkertainen maailmanmestari on dominoinut sarjaa viime kaudet ajaessaan Ferrarin pahimmalla kilpailijalla, Mercedeksellä, jonka auto on kiistatta sarjan paras.

Buttonin mielestä huonompaan talliin siirtyminen olisi turmiollista.

– Varmasti jokainen kuljettaja haluaa ajaa Ferrarilla, mutta kukaan järjissään oleva kuljettaja ei vaihtaisi voittavasta tallista sellaiseen, joka ei ole kilpailukykyinen. Olisi hyvin rohkeaa ja epänormaalia häneltä mennä Ferrarille, Button sanoi GP Blog -sivuston mukaan Auto Bildille.

– Lewis voisi voittaa kymmenen mestaruutta, jos hän jäisi Mercedekselle. Jos hän taas menee Ferrarille, ura voisi olla siinä, Button ennusti.