Fernando Alonso ei pidä F1:tä erityisen tylsänä – vertasi muihin lajeihin

© Kuva: Getty Images
Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!

Kaksinkertainen F1:n maailmanmestari Fernando Alonso ei pidä Formula 1 -sarjaa tylsänä.

F1 saa monesti kritiikkiä tylsyydestään, mutta Alonson mielestä tämä koskee kaikkea urheilua. Alonso myöntää seuraavansa tiivisti kisoja fanina.

– Katson kaiken mahdollisen. Olen missannut kolme kisaa, koska olin itse ajamassa kilpaa. Yritän kuitenkin katsoa kisat jälkeenpäin. Kuten kaikille faneille, joskus tämä on hauskaa ja joskus tylsistyn, Alonso sanoi Corriere dello Sportille.

– Mutta se koskee kaikkea urheilua. Joskus Barcelonan ja Real Madridin peli on hyvä ja päättyy 5–5, kun taas joskus se on 0–0. Jokaisella lajilla on hyvät ja huonot sunnuntait. F1 on ihan samanlainen siinä suhteessa.

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!