Formulafaneja hemmotellaan tulevana viikonloppuna, kun suomalaisittain erinomaiseen aikaan käytävän Brasilian GP -viikonloppu on katsottavissa ilmaiseksi.

C Moren ilmainen kokeilujakso alkaa torstaina ja päättyy sunnuntaina. Torstaista alkaen C More on avoinna kaikille uuden Total-tilauksen tekeville. Ensimmäinen laskutuskausi käynnistyy vasta maanantaina, joten ennen sitä on mahdollista katsoa ilmaiseksi C Moren tarjontaa viikonlopun ajan.

F1-kauden toiseksi viimeisessä kilpailussa riittää jännitettävää, sillä Ferrarin Kimi Räikkönen ja Mercedeksen Valtteri Bottas ajavat molemmat sarjan kärkikalustolla. Suomalaisvoitto on täysin realistinen odotus, eikä kauan himoittu kaikkien aikojen ensimmäinen sinivalkoinen kaksoisvoittokaan ole poissuljettu asia.

Brasilian GP on tarjonnut vuosien varrella lukuisia värikkäitä ja tapahtumarikkaita kilpailuja. Luvassa on siis lähes takuulla jännittävä parituntinen.

Formuloiden lisäksi urheilun ystäviä hemmotellaan myös muun muassa huippujalkapalloilulla ja golfilla.

Tilauksen voi perua koska tahansa maksuttoman kokeilujakson aikana. Maksuton kokeilujakso päättyy sunnuntaina 11.11.2018 klo 23.59, jonka jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kestotilauksena hintaan 29,95 euroa kuukaudessa.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata Brasilian F1-viikonloppua maksutta perjantaista sunnuntaihin. Lue lisää täältä.