Formulakonkari Damon Hill uskoo Max Verstappenin kypsyvän ajan myötä Lewis Hamiltonin kaltaiseen hillityn varmaan ajotyyliin.

Vaikka hollantilaistähteä hehkutetaankin usein tulevaisuuden maailmanmestarina, on hän ehtinyt luoda mainetta myös varsin kypsymättömänä ja virhealttiina kuljettajana.

Verstappenin toistuvat kolarit ja kiukuttelut epäonnistumisten jäljiltä on huomioitu näyttävästi niin median kuin fanienkin keskuudessa.

Koko elinikänsä autourheilun kuninkuusluokan parissa toiminut Hill uskoo 21-vuotiaan hollantilaisen kuitenkin kasvavan yli äkkipikaisesta luonteestaan.

– En halua kritisoida Maxia. Sillä ei ole väliä muutenkaan, sillä hän tulee jatkamaan riskien ottoa ja ajamista omalla tavallaan. Hän tulee kuitenkin oppimaan ja aikanaan hän tulee ajamaan kuin Lewis [Hamilton] on oppinut nyt ajamaan, Hill ennusti Autosportin haastattelussa.

– Hän tulee ajattelemaan voiton olevan on sen verran tärkeää. Kisan voittaminen on niin tärkeää ja arvokasta, ettei hän anna enää aikanaan hölmöjen asioiden vaarantaa sitä, brittikonkari vakuutti.

Lähde: Autosport