Brasilian osakilpailun rengasvalinnoissa ei ole juuri yllätyksiä. Käytännössä kaikki tallit lähtevät kisaan varsin turvallisilla ratkaisuilla.

Mercedeksen Valtteri Bottas ottaa Brasiliaan matkaan kahdet keskipehmeät, kahdet pehmeät ja yhdeksät superpehmeän rengasseoksen sarjat.

Ferrarin Kimi Räikkönen tilasi Etelä-Amerikan lämpöön kaksi keskipehmeää, kolme pehmeää ja kahdeksan superpehmeää rengassettiä.

Suomalaisen tallitoveri Sebastian Vettel varautuu kilpailuun yhdellä mediumpehmeällä, kolmella pehmeällä ja yhdeksällä superpehmeällä kumisarjalla.

Meksikossa jo kuluvan kauden maailmanmestaruuden varmistanut Lewis Hamilton ottaa kisaan tismalleen samanlaiset rengasyhdistelmät kuin päävastuksensa Vettel.

Red Bullin Daniel Ricciardo ja Max Verstappen päätyivät samoihin valintoihin: yksi pehmeä, kolme pehmeää ja yhdeksän superpehmeää rengassarjaa.

Viime vuonna Vettel, Bottas ja Räikkönen aloittivat kaikki superpehmeillä ja tekivät vain yhden varikkopysähdyksen vaihtaakseen pehmeisiin renkaisiin.

 

Pirelli Motorsport

@pirellisport
#Samba time! Here it is the select shoes to dance in São Paulo #F1 #BrazilGP #fit4F1
👉 news.pirelli.com/global/en-ww/n…