F1-sarjan hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton julkaisi Instagram-tarinallaan kannanoton kärkivastus Sebastian Vettelin puolesta, joka ei saa brittitähden mielestä tarpeeksi kunnioitusta formulamedialta.

Ferrarin ja Vettelin virheitä kuluvan kauden mestaruustaistossa on ruoskittu armotta niin median kuin fanienkin keskuudessa. Vaikka kritiikki olisikin ollut ainakin osaksi ansaittua, on se mennyt Hamiltonin mielestä ajoittain täysin yli hyvän maun rajojenkin.

Hamilton vetosi faneihinsa Instagram-tarinallaan julkaisemassa tekstissä, jossa hän kehottaa ihmisiä osoittamaan saksalaismestarille enemmän kunnioitusta.

– Minusta tuntuu, että median pitäisi osoittaa hieman enemmän kunnioitusta Sebastianille. Ette vain yksinkertaisesti voi kuvitella, kuinka hankalaa on tehdä tällaista työtä sillä tasolla, jolla me sitä teemme. Samaa voidaan sanoa kenen tahansa huippu-urheilijan kohdalla, brittikuski latasi.

– On odotettua, että teemme ihmisinä virheitä, mutta vain sillä on väliä, miten selviydymme niistä eteenpäin, Hamilton muistutti.

Hamilton instagram story on Vettel. from formula1