Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mielestä kärkitallien mestaruustaistelu on tarjonnut kuninkuusluokan faneille mainiota viihdettä tällä kaudella.

Vaikka saksalaistalli kaivoikin lopulta Monzan F1-kisasta voiton ovelalla taktiikkapelillään, tunnustaa Mercedes-pomo italialaisten haastajiensa auton olevan todella onnistunut luomus.

Wolff arveli Sebastian Vettelin voineen olla vielä väkevämpi pelote Monzassa ilman epäonnistusta starttikolariaan.

– Heillä todellakin vaikutti olevan erittäin hyvä auto aika-ajoissa ja kisassa. Emme ole kuitenkaan nähneet Sebastianin vauhtia autossa ilman mitään vaurioita. Uskon silti heidän pakettinsa olleen äärimmäisen vahva, Wolff kehui Crash.netin haastattelussa.

Ferrarin ja Mercedeksen kärkikamppailu on ollut kuluvalla kaudella tasaväkisintä vuosiin. Wolff ei laita maranellolaisten haastetta lainkaan pahakseen, vaan pitää sitä myönteisenä asiana lajin mielenkiinnon kannalta.

– Se vain osoittaa, kuinka mahtava laji tämä on, kun asiat kimpoilevat edes takas. Heilahtelemme draaman ja loiston välillä sekä kisaviikonloppujen että yksittäisten päivien välillä ja se onkin upean mestaruustaistelun ainesosa, Wolff sanaili.

Lähde: Crash.net