Red Bullin hollantilaispilotti Max Verstappen aikoo yrittää yltää alle puolen sekunnin päähän Ferrareista Singaporen osakilpailussa ensi sunnuntaina.

Energiajuomayhtiön F1-talli ei ole onnistunut päihittämään italialaisia päävastuksiaan kuin kerran tällä kaudella. Monacon kisan tuplavoiton jälkeen Ferrarin Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel ovat jättäneet Red Bullit nielemään pakokaasua lähes joka kisassa.

Vaikka Verstappen ei oletakaan yltävänsä Monacon veroiseen voittovauhtiin Singaporessa, toivoo hän pysyvänsä aivan maranellonpunaisten kilpureiden kintereillä.

Yllätykset ovat aina enemmän kuin mahdollisia Singaporessa. Haastavalla radalla saattaa sattua miltei mitä tahansa.

– En usko sen menevän millään niin hyvin kuin Monacossa. Olemme kuitenkin varmasti lähempänä Singaporessa ja monenlaiset tulokset ovat mahdollisia turva-autojen ja strategioiden vuoksi, Verstappen toivoi F1 Todayn haastattelussa.

– Ehkä paalusijan saavutaminen on hieman vaikeampaa, sillä he [Ferrari] ovat ottaneet suuria askelia eteenpäin moottorinsa kanssa. Odotan tätä myös Singaporessa, siellä on yhä monia suoria, joilla he voivat ottaa eroa meihin. Jos pääsemme kuitenkin kolmen tai neljän kymmenyksen päähän, olisi se hyvä, hollantilainen sanoi.

Lähde: F1 Today