McLaren kisakuskiksi ensi kaudeksi siirtyvä Lando Norris ei haluaisi liittyä F1-tulokkaiden joukkoon, joka on saanut potkut brittitallista heti debyyttikautensa jälkeen.

Aiemmin kyseisen kohtalon ovat joutuneet kärsimään muun muassa nykyiset Haas- ja Force India -kuljettajat Kevin Magnussen ja Sergio Perez.

Viimeisin McLarenin kuskipolitiikan uhri on belgialainen Stoffel Vandoorne, joka joutuu pakkaamaan laukkunsa Wokingissa ja vaihtamaan maisemaa kuluvan kauden päätteeksi.

GP2-sarjassa vakuuttavaa jälkeä tehnyt Norris olisi halukas välttämään edeltäjiensä virheet. 19-vuotias nuorisolupaus aikoo tutkia tarkkaan, mitä hän voisi tehdä paremmin esimerkiksi Vandoorneen verrattuna.

– Jos voin oppia jotain Stoffelilta ja tallilta olisi se miksi he eivät pitäneet häntä tarpeeksi hyvänä ja miksi he uskovat minun voivan olla parempi. Aion tehdä mitä vain pystyn kehittääkseni itseäni, brittipilotti mietti Racerin haastattelussa.

Heikosta suorituskyvystä kärsinyt McLaren on laittanut kauden mittaan johtoporrastaan uusiksi. Norris uskoo uudesta tallipomosta Gil de Ferranista olevan apua tehtävässä.

– Luulen erityisesti Gilin tulon johtaneen parempaan ymmärykseen siitä, mitä heidän on tehtävä minun ja Carloksen [Sainz] eteen auttaakseen meitä kehittymään, Norris kehui.

Lähde: Racer