© Kuva: Getty Images

Red Bull -pomo kommentoi Daniel Ricciardon motiiveja katkeraan sävyyn

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner epäilee Daniel Ricciardon päättäneen lähteä tallista, koska kilpailu olisi entistä hurjempaa tallissa jatkossa.

Red Bullilla on ollut tasainen kuljettajakaksikko, kun australialaisen tallikaverina on ajanut Max Verstappen. Horner näkee, että Verstappenin kehittyminen entistä kovemmaksi kuljettajaksi sai Ricciardon etsimään menestystä astetta heikommasta tallista.

– Kilpailu hänen ja Maxin välillä on erittäin kiihkeää. Max kehittyy koko ajan vahvemmaksi ja vahvemmaksi, joten uskon Danielin päättäneen, että ajoitus on hänelle oikea kokeilla jotakin uutta, Horner sanoi.

Ricciardo on tottunut myös työskentelemään Renaultin kanssa, sillä ranskalaisvalmistaja on toimittanut moottorit Red Bullille koko sen ajan, kun aussikuski tallissa on ollut.

– Hän tuntee Renaultin tuotteet erittäin hyvin ajaltaan täällä. En voi myöskään sulkea ajatusta, että hän halusi johtavan roolin pienemmässä ympäristössä.

Lähde: F1i.com

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon