Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan heidän autossaan on Ferrariin verrattuna muitakin ongelmia kuin tehojen vaje.

Formula 1:n hallitseva mestaritalli näytti jäävän selvästi Ferrarin vauhdista jälkeen Belgiassa viime viikonloppuna.

Lewis Hamiltonilla oli todellisia vaikeuksia haastaa päävastustaan Sebastian Vetteliä, joka paineli näyttävästi brittitähden ohi Span osakilpailun alussa. Saksalainen ajoi varmaan voittoon Ferrarillaan, joka oli reilusti Mercedestä nopeampi suorilla.

Pettymykseksi osoittautuneen kilpailun jälkeen Mercedeksen nokkamies Wolff myönsi tallinsa tipahtaneen Ferrarin huimasta kyydistä. F1-konkari lisäsi myös havainneensa muitakin valitettavia puutteita kilpurissaan.

– Kun katson kisaa, näen monia puutteita. Olemme vahva talli, mutta meillä on päivänselväi puutteita, joiden vuoksi emme suoriudu niin hyvin kuin odotamme, Wolff harmitteli Motorsportin haastattelussa.

– Puutteet voi nähdä. Se on hidas nopeutemme ja automme pito. Tämän tiivistäisin suurimmaksi heikkoudeksemme tällä hetkellä. Sen lisäksi automme renkaat keittyivät eniten, jos verrataan Ferrareihin, Red Bulleihin ja Force Indioihin, tallipomo manasi.

Lähde: Motorsport