Ferrarille Itävallan GP oli lopulta enemmän kuin suosiollinen. Pahimman kilpakumppanin Mercedeksen nollatulos ja tallin molempien kuljettajien päätyminen palkintopallille lämmitti tallijohdon mieltä.

Kimi Räikkönen sijoittui toiseksi ja Sebastian Vettel kolmanneksi. Oman tallin menestyksen lisäksi Ferrarin tallipäällikköä Maurizio Arrivabeneä lämmitti myös asiakastallien hyvä sunnuntai.

– Päivän todellinen tarina on nähdä kuusi Ferrarin voimanlähdettä kymmenen parhaan joukossa. Sen lisäksi Ferrari johtaa jälleen sekä kuljettajien että valmistajien MM-sarjaa.

Parantamisen varaakin jäi.

– Sunnuntain tulos ei ollut ideaali, mutta totisesti hyödyllinen. Talli teki loistavaa työtä joka tasolla vaikean lauantain jälkeen. Kisassa auton hallinta, renkaiden säästäminen, strategia ja luotettavuus menivät kaikki nappiin. Se ratkaisi tuloksen meille, Arrivabene totesi.

Seuraavaksi vuorossa olevaan Silverstonen osakilpailuun Arrivabene odottaa kovaa haastetta.

– Paperilla Silverstone vaikuttaa meille vaikealta, varsinkin koska se on kilpailijoidemme kotirata. Mutta teemme parhaamme ja pistämme kaiken osaamisemme peliin taistelussa.