Formula 1:n entinen maailmanmestari Jacques Villeneuve ei ole erityisen tyytyväinen Lewis Hamiltonin käytökseen Formula 1 -kisoissa.

Saksan GP:ssä nähtiin Hamiltonin tunteet laidasta laitaan, kun mies nousi kisassa aika-ajopettymyksen jälkeen voittoon. Aika-ajossa Hamilton oli täysin murtunut ja hän jäi murjottamaan autonsa viereen. Kisan jälkeen palkintokorokkeella pomppi aivan toisenlainen brittikuski.

Villeneuven mielestä Hamilton luo show’ta ympärilleen.

– Hän sekoittaa Formula 1:n Hollywoodiin. Kaikki mitä hän tekee, on lavastettua, Villeneuve täräytti Auto Bildin mukaan.

Lauantain aika-ajoissa Hamiltonin autosta hajosi vaihdelaatikko ja hän joutui keskeyttämään leikin.

– Hän tuo itsensä sosiaalisessa mediassa esiin Jeesuksena. Se miten hän polvistui autonsa viereen aika-ajossa, muistutti Kristuksen kärsimystä. Se mitä hän sanoi kisan jälkeen, oli kuin vuorisaarna.

Hamilton nousi kisassa vesisateen tultua kaikkien muiden kärkikuljettajien ohi. Kisaa selvästi johtanut Sebastian Vettel ajoi seinään.

– Palkintokorokkeella hän esiintyi niin dramaattisesti, että ikään kuin kaikki pystyisivät nähdä, että kuka kutsui yllättävän sateen kisaan, Villeneuve täräytti.

Lähde: Autoweek