F1-sarjan kuskimarkkinat elävät tällä hetkellä kiivasta aikaa. Villeissä varikkopuheissa ensi kaudeksi tullaan näkemään melkoinen muutosralli.

Mercedeksen vahvistettua kuskitilanteensa on myös Red Bull pitäytymässä tutussa kuskikaksikossaan. Kärkitalleista mielenkiintoinen on Ferrari. jonka toisesta autosta käydään tiukkaa vääntöä Kimi Räikkösen ja Charles Leclercin välillä.

Keskikastissa lähes joka talli on muuttamassa kuljettajakokoonpanoaan. Esteban Oconin uskotaan hyppäävän Renaultin leiriin Nico Hülkenbergin tallikaveriksi. Carlos Sainz on siirtymässä puolestaan joko takaisin Toro Rossolle tai jopa McLarenille.

Fernando Alonso halutaan takaisin ranskalaistalliin, mutta korkean hintalappunsa vuoksi hän on pysymässä McLarenilla.

Stoffel Vandoornen tilanne McLarenilla on tukala. Tyrkyllä on brittitallin seuraava juniori Lando Norris, Sainz tai jopa Sergio Perez, joka kisasi tallissa 2013.

Force India saattaa menettää jopa molemmat kuljettajansa tämän kauden jälkeen. Huhuissa talliin ollaan oltu viemässä paksun rahasäkin omaavaa Lance Strollia. Toinen paikka olisi tyrkyllä Mercedes-juniori George Russelilille. Perezin jatkaminen tallissa on kuitenkin myös mahdollista.

Sainz saattaa palata Toro Rossolle. Pierre Gaslyn jatko on käytännössä varma, mutta toiselle paikalle on tyrkyllä Sainzin lisäksi Brendon Hartleyn jatkaminen tallissa tai seuraavan juniorikuskin nostaminen sarjaan. Tämä kuljettaja olisi Dan Ticktum, mutta hän tarvitsisi lisää superlisenssipisteitä.

Williams on pitäytymässä Sergei Sirotkinissa. Mikäli Stroll ei jatka tallissa, saattaa Robert Kubica nousta takaisin kisakuskiksi. Perez on tarjolla myös Williamsille.

Sauber on noussut yhdeksi kiinnostavimmista talleista. Paletti on myös täysin auki. Ferrarin päätöksistä riippuu, ajavatko tallissa ensi kaudella Leclerc, Räikkönen, Marcus Ericsson, Antonio Giovinazzi vai vielä joku täysin yllättävä kuljettajapari.