Vaikeista talousongelmista kärsineen Force Indian F1-tallin kuljettaja Sergio Perez haluaa kääntää tallinsa epäonnen reiluksi pistesaldoksi Formula 1:n kesäkisoissa.

Viime kauden pirteimpiin nousukkaisiin kuuluneen Force Indian kausi ei ollut sujunut odotusten mukaan.

Talli on kärvistellyt koko alkukauden pahassa rahoituskriisissä, joka on johtunut suurilta osin tallin osaomistajan Vijay Mallyan talousrikosoikeudenkäynnistä.

Force India sai kuitenkin vasta hätärahoitusta F1:n omistajataholta Libertyltä. Tallin kuski Perez uskoo, että intialaistalli voi haalia tulevien päivityksiensä voimin reilusti pisteitä.

Meksikolaiskuski julisti tavoitteekseen kerätä vakuuttavan määrän pisteitä kesän kolmessa kilpailussa Ranskassa, Itävallassa ja Iso-Britanniassa.

– Oli petttymys, että emme tienanneet lainkaan pisteitä kahdessa viimeisimmässä kisassa. Seuraavan kolmen viikon aikana on tulossa kolme kisaa, ja meillä pitäisi olla mahdollisuus siihen, että voisimme korvata menetetyt mahdollisuudet, Perez linjasi The Checkered Flagin haastattelussa.

– Haluan muuttaa nopeutemme kunnon pisteiksi. Uskon, että meillä on nyt sellainen auto, jolla voi kisata pisteistä suurimmalla osalla radoista. Olemme kehittyneet jonkin verran viime aikoina, ja olen aina sanonut, että tämä talli on hyvä kehittämään autoa, Perez hehkutti.

Lähde: The Checkered Flag