© Kuva: Getty Images

Mercedekseltä karu paljastus Espanjan GP:stä – Valtteri Bottaksen keskeytys oli todella lähellä: ”Jos kisa olisi kestänyt kierroksen kauemmin”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Mercedeksen strategiapomo James Vowles paljasti, että Valtteri Bottaksella oli isoja ongelmia vasemman eturenkaansa kanssa Espanjan GP:ssä.

Mercedes päätti venyttää Bottaksen toisen stintin äärimmilleen, koska hän pääsi kuin varkain Ferrarin Sebastian Vettelin ohi. Bottas selvisi maaliin toisena ennen neljänneksi jäänyttä Vetteliä, mutta täpärälle se jäi.

– Voin rehellisesti sanoa, että jos kisa olisi ollut kierroksen tai kaksi pidempi, olisimme olleet isoissa, isoissa ongelmissa, Vowles sanoi.

– Valtterin kisan viimeiset kierrokset olivat hyvin jännittyneitä. Tiesimme, että vasemmassa eturenkaassa ei ollut kumia jäljellä ollenkaan, hän paljasti.

Bottas ei ollut siis kaukana rengasrikosta, mutta Vowlesin mukaan on hyvin hankala ennustaa, että mitä kisassa olisi tapahtunut.

– Sitä on erittäin vaikea sanoa, että mihin se (kumin loppuminen) olisi johtanut.

Lähde: Pitpass

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon