Mainiota vauhtia alkukaudella esitelleen Haasin F1-tallin kuljettaja Kevin Magnussen odottaa Monacon GP:n radan koettelevan autonsa mekaanista kilpailukykyä.

Amerikkalainen Haas on ollut yksi tämän kauden suurimmista yllättäjistä. Talli on esitellyt niin vakuuttavaa vauhtia, että sarjan keskikastin johtajilla on parempi olla varuillaan.

Aerodynaaminen suorituskyky on ollut yhteistyössä Ferrarin kanssa kehitetyn auton tärkeimpiä vahvuuksia. Auto on loistanut nopeilla suorilla, mutta Monacossa on edessä paljon hitaita mutkia.

Magnussen uskoo kiemuraisen Monacon katuradan koettelevan uutuskilpurin mekaanisia ominaisuuksia, joiden parissa Haasin insinööreillä on vielä tekemistä.

– Meidän pitäisi olla siellä taistelussa mukana, mutta en usko esityksemme olevan niin dominoiva kuin Barcelonassa. Automme on erityisen vahva nopeissa ja keskinopeissa mutkissa. Ei se huonokaan ole hitaassa vauhdissa, mutta automme on suorituskykyisempi tänä vuonna. Se on nopeampi suorilla ja meillä on enemmän downforcea nopeassa vauhdissa, tanskalainen arvioi Motorsportille.

Lähde: Motorsport