McLarenin nuori kuskilupaus Lando Norris ajoi tallinsa nopeimman ajan Barcelonan testeissä. Brittikuljettaja oli ajonsa jälkeen ymmärrettävän tyytyväinen suoritukseensa.

Norris pääsi tallin uuden MCL33-auton rattiin kumpanakin testipäivänä. 18-vuotias nousukas otti kaiken irti mahdollisuudestaan, ja kellotti varsin vakuuttavan kierroksen.

Nuorukainen ylsi Barcelonan testeissä jopa nopeampaan aikaan kuin kisakuski Stoffel Vandoorne Espanjan GP:n aika-ajoissa. Nappiveto maistui makealta.

– Muutama makea päivä MCL33:n ratissa. 156 kierrosta, ja nautin niistä jokaisesta. Opin paljon, hyvää kehitystä, Norris hehkutti sosiaalisessa mediassa.

Barcelonan testipäivät olivat vasta Norrisin kolmas kerta F1-auton ratissa. Nuorisolupaus voitti viime vuonna Euroopan F3-sarjan mestaruuden ja johtaa tällä hetkellä F2-sarjan MM-taistelua.