Toyotan Jari-Matti Latvala ei aja tällä rallikaudella enää maailmanmestaruudesta. Suomalainen on kääntänyt tuloksellisesti tukkoisen alkukauden jälkeen katseensa vain yksittäisten kisojen voittamiseen.

Latvala on voittanut viimeksi viime kaudella Ruotsissa. Voitoton putki on venynyt jo 15 rallin mittaiseksi. Tänä vuonna hän on ollut parhaimmillaan Monte Carlossa kolmas, yhteispisteissä kokenut suomalainen on sijalla seitsemän.

Latvala kertoo Autosportille muuttaneensa ajattelutapaansa loppuvuoden suhteen.

– Edellisestä voitostani on aikaa, joten henkilökohtaisella tasolla voitto täällä Argentiinassa olisi iso asia minulle. Vielä ennen edellisrallia Korsikalla mietin paljon MM-taistoa, mutta nyt olen päättänyt, että keskityn ralleihin vain yksi kerrallaan ja pyrin maksimoimaan tulokseni sillä tavoin, Latvala toteaa.

Sekä tallikaverit Ott Tänak että Esapekka Lappi ovat MM-pisteissä Latvalaa edellä. Latvala ei tästä kuitenkaan huolestu.

– Molemmat ajavat tällä hetkellä todella hyvin, ja se on nostanut kilvanajon tasoa. Pieni paine voi olla joskus hyvästä, sillä se pakottaa hakemaan itsekin parempaa suorituskykyä.