F1-lupaus Sergei Sirotkin koki nolanneensa itsensä Bahrainin GP-kilpailussa. Tulokaskuskin mukaan Williamsin kuljettajat näyttivät idiooteilta aavikkokisan jälkeen.

Venäläislupaus ja hänen tallitoverinsa Lance Stroll aloittivat kisan 18. ja 20. sijoilta. Nuoret formulatoivot tulivat maaliin käänteisessä järjestyksessä 16. ja 17. sijoille perittyään aikarangaistuksista kärsineiden Sergio Perezin ja Brendon Hartleyn sijoitukset.

Williamsin odotukset olivat paljon korkeammalla heikon kauden avauskisan jälkeen. Bahrainin tulos oli heikko, eikä Sirotkin halunnut selitellä sitä millään ulkoisilla tekijöillä.

– Karut tunnelmat vaikean viikonlopun jälkeen. Tiedän, että näytimme aivan idiooteilta ulkopuolisen silmin katsottuna. Se on varsin selvää minulle, nuorukainen huokaisi Motorsportin haastattelussa.

Sirotkin onnistui kuitenkin löytämään haastavasta kilpailusta jotain hyvääkin.

– Se fakta, että löydän kisasta jotain positiivista kuljettajana kuulostaa varmasti oudolta. Osaltaan siksi, millaista työtä tein kuskina ja mitä opimme kisasta. Hyvä puoli on se, että vaikka kisa menikin huonosti, alamme nyt ymmärtää enemmän asioita. Nyt alamme nähdä, miksi asiat ovat milläkin tavalla, venäläislupaus analysoi.

Lähde: Motorsport