Red Bullin Daniel Ricciardo kertoo joutuneensa käymään lääkärin operoitavana voittoisan Kiinan GP:n jälkeen. Syy oli vähintäänkin erikoinen.

Ricciardo kirjoittaa tallinsa verkkosivuilla julkaistussa kolumnissa, mitä kaikkea seurasi voittoisan Kiinan osakilpailun jälkeen. Vaikka ykkössija varmasti maistui, ei australialainen ehtinyt juurikaan juhlia komeaa suoritustaan.

– Minulla kesti viisi päivää palata takaisin kotiini Monacoon kisan jälkeen. Tuntui siltä, että minulla oli koko ajan kiire jonnekin. Olisi hienoa kertoa kaikista hulluista juhlista joita voitosta seurasi, mutta valitettavasti nämä päivät olivat niin kaukana juhlasta kuin vain mahdollista.

Kiinasta Isoon-Britanniaan palaaminen ei sujunut käden käänteessä. Myös oma talli vaati oman osansa Ricciardon ajasta, sillä F1-karavaani ei koskaan pysähdy. Juhlintaa hillitsi myös lääkäri.

– Ajoin tallin tiloissa simulaattorilla ja kävin sen jälkeen pienessä leikkauksessa. Okei, se on pientä liioittelua, mutta tiedättehän meidät miehet. Huulelleni tapahtui jotain jo edelliskisassa Bahrainissa. Purin sitä oudosti, ja se ilmeisesti tulehtui, sillä purin sitä uudelleen ja uudelleen häiritsevästi. Minun täytyi käydä operoitavana, jotta en enää purisi sitä. Turvonnut osa poistettiin ja siihen laitettiin tikkejä. Vasta sitten pääsin kotiini lepäämään. Ei mikään ihanneviikkoni, mutta en valita GP-voiton jälkeen.