Jokainen formulafani toivoisi taistelun jokaisesta osakilpailuvoitosta olevan jännittävä ja tasaväkinen, usean tallin keskinäinen taisto. Red Bull tekemään parhaansa miellyttääkseen faneja.

Sebastian Vettelin kanssa sarjaa ennen Mercedeksen valtakautta dominoinut talli on kerrankin onnistunut talvitesteissään. Auto oli heti ”pakasta vedettynä” suorituskykyinen, toisin kuin edellisinä vuosina. Tänä vuonna Daniel Ricciardo ja Max Verstappen voivat taistella kärkisijoista jo kauden alusta lähtien.

Panosten ollessa kärkisijojen suhteen kovat onkin todella mielenkiintoista seurata, miten tallin kuljettajakaksikon välit kehittyvät. Aiempina vuosina nuoret kuljettajat ovat tulleet erittäin hyvin juttuun, mutta muuttuuko pelin henki, mikäli satunnaisten iskjen sijasta molemmilla onkin mahdollisuus taistella MM-tittelistä?

Historia on todistanut useaan otteeseen, kuinka erinomaisissa väleissä olevista tiimikavereista tulee toistensa vihamiehiä, kun panokset kovenevat.

Verstappen on tallin kultapoika, jonka varaan tulevaisuutta ollaan avoimesti rakentamassa. Tämä voi latistaa Ricciardon mielialaa, vaikka australialainen ei sitä varmastikaan näytä. Miten Verstappen taustajoukkoineen käyttää aseman tallissa hyväkseen, jos Ricciardo pesee superlahjakkuudella lattiaa? Entä hyytyykö australialaisen hymy, mikäli suuren yleisön kaikki katseet ovatkin kiinnitettyjä tallin toiseen kuljettajaan?

Historia on todistanut useaan otteeseen, kuinka erinomaisissa väleissä olevista tiimikavereista tulee toistensa vihamiehiä, kun panokset kovenevat. Saadaanko nyt uusi luku tuohon tarinaan?