Williams-pomo korosti Kubican arvoa – ”Hänen kokemuksensa on elintärkeää meille”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Williamsin teknisen johtajan Paddy Lowen mukaan Robert Kubican hankkiminen tallin reservi- ja kehityskuljettajaksi on todella merkittävä vahvistus tallin kokoonpanoon. Puolalaiskonkarin kokemuksesta on Lowen mielestä paljon hyötyä auton kehittämisessä ja nuoren kuskikaksikon mentoroinnissa.

– Odotamme, että Robert antaa todella suuren teknisen panoksen tallillemme. Hän tulee käyttämään hänen laajaa kokemustaan ratatesteissä, simulaattorissa ja tukiessaan insinöörejä ja kisakuskejamme. Olen henkilökohtaisesti todella mielissäni mahdollisuudesta työskennellä hänen kanssaan vuonna 2018, Lowe kehui F1 Todaylle.

Kubica oli pitkään mukana Williamsin kuljettajakisassa venäläislupaus Sergei Sirotkinin kanssa. Lopulta kisakuljettajan paikka meni Sirotkinille ripeämmän vauhdin ja kehityspotentiaalin vuoksi.

Puolalainen haluttiin kuitenkin mukaan juuri vahvan kokemuksensa vuoksi.

– Haluaisimme onnitella Robertia siitä kaikesta, mitä hän on jo saavuttanut tähän mennessä. On todella merkittävä saavutus häneltä selvityä vakavista vammoista, laittaa itsensä kuntoon ja ajaa jälleen F1-autoa. Moni ei uskonut sen olevan mahdollista. Hän on kuljettaja, jota olen itse ihaillut jo vuosien ajan, Lowe ylisti.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!