Formuloiden hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton paljasti Motorsportin The Flying Lap -ohjelmassa jatkavansa uraansa ainakin vuoteen 2020 asti. Hamilton kertoi jatkavansa näillä näkymin siihen asti, kunnes moottorisäännöt muuttuvat F1:n uuden omistajatahon Libertyn suunnittelemien uudistuksien myötä vuonna 2021.

– Olen jutellut kuskeille, jotka lopettivat uransa ajoissa ja niille, jotka lopettivat myöhään. Kaikki sanoivat, että pysy mukana niin pitkään, kuin pystyt. Niin ei tule kuitenkaan tapahtumaan. Kaudet tuntuvat aina vaan yhä pidemmiltä. Asiat, joita näätte minun tekevän vaativat minulta paljon energiaa ja aikaa, Hamilton myönsi haastattelussa.

Vielä formuloiden vauhti ei kuitenkaan maistu aivan puulta nelinkertaiselle mestarille.

– Nautin työstäni tiimimme kanssa, ajaminen on mukavaa ja tunnen olevani urani parhaassa iskussa. On nautinto olla maailman paras tallimme kanssa. Rakastan yhä kilpa-ajoa. Olen täällä varmaan niin pitkään, kun auto on nykyisessä muodossaan. Se on aikaikkuna, jonka verran aion jatkaa. Kukapa sen tietää, ehkä annan vuonna 2021 kapulan eteenpäin George Russelille, Hamilton pohdiskeli jatkoaan.

Russell on 19-vuotias brittiläinen kilpa-autoilija, joka kuuluu Mercedeksen F1-tallin junioriohjelmaan. Nuorisolupaus on testannut jo useamman kerran Force Indian kilpuria. Hän ajoi Brasilian ja Abu Dhabin osakilpailujen virallisissa harjoituksissa Sergio Perezin autoa.