Formulamaailman superlupaus George Russell pääsi viime viikonloppuna irti Brasiliassa. Hän piiskasi harjoituksissa Force Indiaa saaden näyttöjensä jälkeen todella lupaavia kommentteja.

Esimerkiksi Force Indian apulaistallipäällikkö Bob Fernley ylistää brittiläistä ylväästi.

– En näe mitään syytä (miksi hän ei saisi testikuskin roolia), Fernley oli tuumannut Motorsportin mukaan viitaten tulevaisuuteen.

Russell on GP3-sarjan mestari, ja hän on äärimmäisen lähellä formulasirkukseen murtautumista. Voit lukea lisää hänen tarinasta täältä.

– Hänen suorituksensa viikonloppuna oli erinomainen. George on erittäin varma nuori mies, itsevarma, varma, hurmaava, Force Indian apulaistallipäällikkö luetteli lisäksi verraten Russellia upeasti jo tallin kuski Esteban Oconiin.

Vertaus on äärimmäisen mairitteleva. Ocon on nimittäin ajanut MM-pisteille yhtä kisaa lukuunottamatta jokaisessa kilpailussa, lisäksi hän miehittää kuskien taulukossa upeasti kahdeksatta sijaa.

Russell on nyt jo vahvat, tosin toistaiseksi vähäiset näyttönsä antanut.

– Hän ei ole ollut valtavasti simulaattorissa, mutta riittää, että voimme saada hyvän kuvan hänestä. Se, mitä hän tekee simulaattorissa, kääntyy radalle, Fernley muotoili.