Upeasti tämän kauden selvittänyt Force India menestyy radalla, mutta kulisseissa kuohuu. Sarjan pirteimpiin suorittajiin kuuluva talli on joutunut kokemaan nettimaailman nurjan puolen.

Toista kertaa peräkkäin valmistajien sarjassa peräti neljänneksi sijoittunut talli on puuhannut jo pitkään nimenvaihdosta. India-liite halutaan pudottaa pois tittelistä, jotta tiimin brändi muuttuisi kansainvälisemmäksi ja siten sponsoreita paremmin houkuttelevaksi.

Talli ilmaisi aiemmin tänä vuonna miettivänsä uuden tallin nimeksi Force Onea, myöhemmin ehdotelmana oli myös pelkkä Force. Mediahuomiolla oli kuitenkin yllättävä harmittava vaikutus.

– Kun jotkut ihmiset kuulivat nimisuunnitelmastamme, ryntäsivät he varaamaan nimiinsä kaikki kyseisiin nimiin yhdistettävät domain-osoitteet. Kaikki Force-käyttöiset sanat ovat tällä hetkellä jotakuinkin pois käytettävistä, tallin apulaistallipäällikkö Bob Fernley toteaa Autosportille.

Fernleyn mukaan talli saattaakin joutua miettimään kokonaan uutta nimibrändäystä, ilman Force-liitettä nimessään. Myös jatkaminen Force Indiana on mahdollista.